Update Repeater Flevoland

Het bekendmaking van de plannen voor een nieuwe Repeater in Flevoland, is met veel enthousiaste reacties door veel Zendamateurs en Bedrijven ontvangen. Niet alleen de positieve reacties maar ook de vele donaties laten zien dat iedereen enthousiast is over het plan. Wij willen dan ook iedereen bedanken voor de steun die we ontvangen.
Inmiddels hebben we een enthousiast team gevormd met een verscheidenheid aan kennis. Dit komt de continuïteit van het project dan ook ten goede.

De stichting is inmiddels in oprichting.
Veel reacties hebben wij ook gekregen met het idee om op tijdslot 1 het Brandmeister netwerk door te geven. Dit zou betekenen dat op tijdslot 1 TG 204 (Nederland) en TG 91 (World Wide) doorgegeven worden. Op tijdslot 2 willen we het “lokale” karakter houden van de Repeater Flevoland. Dit is tenslotte 1 van de doelstellingen van de Repeater. We zijn technisch aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.
Onze prioriteit ligt op dit moment bij het in de lucht brengen van de Repeater.
Tevens worden van de Repeater de filters nagekeken en indien nodig afgeregeld. Tevens gaan we metingen verrichten om te kijken wat voor signalen er op de locatie aanwezig zijn. Inmiddels hebben we ook een banddoorlaat en sperfilter om de Repeater te beschermen tegen eventueel groot signaal gedrag.
Iedereen bedankt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *