Repeater pi1fld

Hytera RD-985

Er is een DMR repeater met cavity filters beschikbaar gesteld door PD8R.
Om het lokale karakter van de Flevolandse Repeater te kunnen borgen willen we gebruik maken van een afwijkende instelling.
Veel reacties hebben wij ook gekregen met het idee om op tijdslot 1 het Brandmeister netwerk door te geven. Dit zou betekenen dat op tijdslot 1 TG 204 (Nederland) en TG 91 (World Wide) doorgegeven worden.
Op tijdslot 2 willen we het “lokale” karakter houden van de Repeater Flevoland. Dit is tenslotte 1 van de doelstellingen van de Repeater. We zijn technisch aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

**** De door Hamshop aangeboden Hytera apparatuur is bestemd voor de radiozendamateur (hobbyist). De firmware (besturing) is door deze groep hobbyisten zelf geschreven en is kosteloos. Er is voor deze groep geen service ondersteuning. Voor de professionele markt wordt er vaak firmware en software op maat gemaakt en is er professionele service ondersteuning. Hier gelden dan ook andere prijzen voor! Bel of mail ons indien u bedrijfsmatig een digitaal communicatie netwerk wilt opbouwen. ****

De RD985 is een gebruiksklare analoge / DMR-repeater. Verschillende DMR-repeaters kunnen via internet worden aangesloten op een netwerk met een groot gebied. Bij levering.

Dubbele modus en automatische verandering
De RD985-repeater kan zowel in analoge als in digitale modus worden gebruikt en is volledig compatibel met de momenteel gebruikte analoge systemen. Het apparaat kan automatisch schakelen tussen de digitale en analoge modus, afhankelijk van het type ontvangersignaal, en dankzij de eliminatie van het handmatig configureren van frequenties en kanalen worden zowel tijd als geld bespaard.
100% efficiëntie
De RD985 biedt een constant vermogen (tot 50 watt) en voldoet op deze manier aan de hoge eisen van alle conventionele digitale radiosystemen.

Flexibele installatie-opties
De repeater RD985 kan worden geïnstalleerd in een 19-inch apparatuurrek met een optionele installatieset. Als alternatief kunt u het eenvoudig op een rek, een montagesteun of een werktafel installeren. Dankzij de ruimte die is bedoeld voor een optionele duplexeenheid in het apparaat, blijft het apparaat compact.

 Efficiëntie in het hoge frequentiebereik
Dankzij de toegepaste TDMA-technologie kunnen twee keer zoveel gebruikers hetzelfde kanaal gebruiken als bij analoge of digitale FDMA-systemen. Vanwege de beperkte frequentiebronnen vormt dit een belangrijke verlichting en vermindert het de kosten voor systeemterminals en frequentielicenties.

 Veilige communicatie
De RD985-repeater heeft een uitgebreide digitale coderingsfunctie die uw communicatie beschermt tegen draadtappen

 Hoge koelcapaciteit
Dankzij de warmteafvoer kan de eindversterker zijn warmte buitengewoon efficiënt afvoeren. Bovendien ondersteunt het geïntegreerde ventilatorsysteem de stabiele en efficiënte werking.

 Werking in repeater en / of basismodus
Als de repeater op een analoog kanaal wordt gebruikt, kunt u kiezen tussen de repeatermodus en de basismodus. In de basismodus kan de repeater worden gebruikt als een duplex-zendontvanger.

 Hoge betrouwbaarheid
Aangezien de repeater is ontworpen volgens militaire normen, biedt deze een hoge betrouwbaarheid en uitstekende prestaties. De testresultaten van onafhankelijke laboratoria toonden aan dat de probleemloze levensduur van het apparaat tot 100.000 uur bedraagt en daarmee voldoet aan de vereisten voor gebruik in extreme situaties.